Jak využít GraphQL pro real-time notifikace v mobilní aplikaci?
Zajímalo by mě, jak bych mohl implementovat real-time notifikace v mobilní aplikaci pomocí GraphQL. Mám nějaké zkušenosti s GraphQL a vím, že je to skvělé pro práci s daty, ale nevím, jak to celé spojit s notifikacemi, které se musí zobrazovat okamžitě. Zvažoval jsem použít WebSockety nebo něco podobného, ale nejsem si jistý, jak to vlastně funguje v kontextu GraphQL a jestli to vůbec jde. Může mi někdo vysvětlit, jestli je možné pomocí GraphQL vytvořit subscription pro real-time data? Chci posílat uživatelům notifikace o různých událostech v aplikaci a potřeboval bych nějaké praktické rady nebo příklady, jak na to. Jaké knihovny bych měl použít na serverové straně a co na klientské? A co když potřebuju zpracovávat různé typy notifikací? Existují nějaké best practices nebo tipy, které by mi mohly pomoci? Někde jsem slyšel o Apollo Client a Apollo Server, ale nemám jasnou představu, jak je správně nastavit pro tento účel. Jaké jsou možnosti optimalizace nebo jak se vyhnout běžným problémům? Byl bych hrozně rád za každou radu nebo zkušenost, kterou máte.