Jak používat DataLoader s GraphQL v Node.js?
Pokud se tak jako já snažíte pochopit, jak efektivně používat DataLoader v kombinaci s GraphQL v Node.js, možná máte podobné problémy jako já. V poslední době jsem narazil na to, že když dostávám data z více zdrojů, začínám mít problém s výkonem, protože se mi zdá, že dělám spoustu zbytečných dotazů do databáze. Hledal jsem různé způsoby, jak tento problém vyřešit a narazil jsem na DataLoader. Ale teď mě zajímá, jak ho správně implementovat ve svém projektu. Jak vlastně začít? Měl bych ho integrovat přímo do resolverů nebo je lepší ho použít na úrovni schématu? A co třeba caching? Jak ho nastavit, aby se mi snížil počet databázových dotazů? Zkoušel jsem různá řešení a zdá se, že často dostávám duplicitní dotazy. Jak se tomu dá zabránit? Existují nějaké nejlepší praktiky nebo tipy a triky, které byste doporučili pro práci s DataLoaderem a GraphQL? Rád bych slyšel i vaše zkušenosti a příklady použití. Je lepší mít jeden DataLoader pro celou aplikaci nebo raději více menších loaderů pro různé entity? Pokud máte nějaké užitečné odkazy nebo tutoriály, budu také vděčný. Děkuju za každou radu!