Funguje Apollo Client se Storybookem? Jak to nastavit?
Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má zkušenosti s integrací Apollo Clientu do Storybooku. Nedávno jsem začal pracovat na projektu, kde používáme GraphQL a Apollo Client pro správu dat. Rád bych měl možnost testovat jednotlivé komponenty v Storybooku, ale nevím, jak správně nastavit Apollo Provider, aby všechno fungovalo, jak má. Zkoušel jsem se podívat na nějaké tutoriály a dokumentaci, ale většina z nich je buď příliš stručná, nebo se zaměřuje na jiné technologie. Takže bych byl vděčný, kdyby mi někdo mohl poradit, jaká je nejlepší praxe pro nastavení Apollo Clientu ve Storybooku. Jaké kroky jsou potřeba udělat? Musím mít nějaký mock server pro GraphQL nebo to lze udělat i bez něj? Je potřeba něco speciálního v konfiguraci Storybooku, aby se Apollo Client načítal správně? Také by mě zajímalo, jestli existují nějaké konkrétní příklady nebo vzory kódu, které byste mohli doporučit. Mám obavy, že pokud to nenastavím správně, tak budu mít problémy s testováním komponentů a jejich interakcí s daty. Takže pokud máte jakékoliv tipy nebo rady ohledně této problematiky, budu za ně moc vděčný. Jak se vám to podařilo vyřešit? Díky předem za jakoukoliv pomoc!