Jak efektivně využívat Storybook při vývoji GraphQL UI komponentů?
Zajímá mě, jak vlastně mohu co nejlépe využít Storybook během vývoje mých komponentů pro GraphQL. Vím, že Storybook je skvělý nástroj pro izolaci a testování UI komponentů, ale jak ho zkombinovat s GraphQL, abych měl skutečně efektivní pracovní postup? Mám na mysli především to, jakým způsobem se dá Storybook použít na testování komponent, které získávají data přes GraphQL API. Slyšel jsem, že existují nějaké techniky, jak předem mockovat data nebo simulovat odpovědi serveru, což by mi mohlo ulehčit práci při vývoji uživatelského rozhraní. Jaké jsou nejlepší postupy pro nastavení takového prostředí? A co třeba správa propů a datových struktur v rámci Storybooku? Je lepší používat nějaké konkrétní knihovny nebo řešení pro integraci s GraphQL, které by mi pomohly udělat tento proces hladší? Přijde mi, že když jsem se pokoušel použít Storybook na projekty s GraphQL, občas bylo těžké udržet přehled o tom, co všechno potřebuju udělat. Třeba jestli někdo z vás nemá tipy na to, jak si strukturovat příběhy pro komponenty v Storybooku tak, aby to bylo co nejefektivnější a jak se vyhnout zbytečnému opakování kódu. Byl bych vděčný za jakékoli rady a postřehy k tématu!