Proč dostávám chybu 400 na GraphQL query a jak to opravit?
Nedávno jsem se začal učit GraphQL a při pokusu o provedení mé první dotazu jsem narazil na problém, který mě doslova vytočil. Když se snažím poslat GraphQL query na server, stále dostávám chybu 400. Snažil jsem se prozkoumat, co by to mohlo znamenat, ale moc jsem se neposunul. Vím, že chyba 400 obvykle značí nějaký problém s požadavkem, ale když se podívám na svou query, tak mi přijde, že je napsaná správně. Vlastně jsem použil stejnou strukturu jako v několika tutoriálech, které jsem našel online. Možná to může být způsobeno tím, že mám někde chybný syntax nebo něco podobného? Zkoušel jsem také různé varianty, ale nic nepomohlo. Ověřil jsem si i endpoint a vypadá to, že je správný. Také jsem zkontroloval hlavičky požadavku a neměl bych mít žádný problém s autentizací. Měl bych přidat nějaké další parametry nebo změnit způsob, jakým dotaz provádím? Pokud má někdo zkušenosti s podobnou situací nebo ví, co by mohlo způsobovat tuto chybu 400 při GraphQL query, byl bych moc vděčný za jakoukoli radu nebo tipy, jak to opravit. Děkuju!