Jak správně použít Dataloader s GraphQL dotazy?
Přemýšlím o tom, jak efektivně používat Dataloader v kombinaci s GraphQL. Mám nějaké základní znalosti o tom, co Dataloader dělá, ale nejsem si úplně jistý, jak ho implementovat do mých GraphQL dotazů. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké osvědčené postupy nebo tipy, které by mi mohly pomoci optimalizovat načítání dat a snížit počet dotazů na databázi. Jak vlastně Dataloader funguje při práci s GraphQL? Je lepší ho používat v resolvers nebo někde jinde? A co třeba situace, kdy potřebuji získat data z více zdrojů najednou? Jak to řešit tak, aby se předešlo N+1 problémům? Rád bych slyšel i příklady z praxe, jak to ostatní lidé dělají. Kdy je nejlepší Dataloader inicializovat a jak dlouho by měl žít? Je nějaký konkrétní způsob, jak nastavit klíče pro Dataloader, aby to mělo smysl v kontextu GraphQL dotazů? Vím, že je důležité mít správně nastavené cacheování a optimalizaci výkonu, ale jsou tam nějaké specifické nuance, na které bych si měl dávat pozor? Any tips nebo odkazy na dobré zdroje? Díky moc za pomoc!