Jaké nástroje jsou nejlepší na správu migrací pro GraphQL aplikace?
Přemýšlím o tom, jak efektivně spravovat migrace v mé GraphQL aplikaci a nevím, jaké nástroje by byly nejlepší pro tento úkol. Narazil jsem na několik možností, ale pořád si nejsem jistý, co zvolit. Vím, že existují různé knihovny a frameworky, které mohou pomoci s migracemi databáze a propojit to s GraphQL, ale je toho tolik, že se v tom ztrácím. Jaké máte zkušenosti s nástroji jako je Sequelize nebo TypeORM, které prý podporují migrace a jak se integrují do GraphQL? Je lepší používat nějakou specializovanou knihovnu na migrace nebo se spolehnout na možnosti, které poskytuje ORM? Také mě zajímá, jestli existují nějaké best practices při vytváření a správě migrací v kontextu GraphQL, protože bych nerad udělal nějakou chybu, která by mohla způsobit problémy s daty. Jak se vyvíjí vaše aplikace a jaké nástroje doporučujete pro správu verzí databáze v kombinaci s GraphQL? Rád bych slyšel vaše tipy a triky, protože chci mít jistotu, že moje aplikace bude dobře fungovat i při budoucích změnách. Děkuji za každou radu!