Jak správně nastavit cache v GraphQL a vyhnout se chybám?
Když se bavíme o GraphQL, čím dál více mě zajímá, jak efektivně nastavit caching. Uvažuju nad tím, co všechno je třeba zvážit, abych se vyhnul problémům s výkonem a konzistencí dat. Jaké jsou nejlepší praktiky pro implementaci cache ve spojení s GraphQL? Je lepší cachovat na úrovni serveru nebo klienta? Mám zkušenosti s REST API a tam jsem to měl dost snadné, ale u GraphQL mi to přijde komplikovanější. Jaké knihovny nebo nástroje doporučujete pro správu cache? Něco jako Apollo Client jsem slyšel, ale nevím, jestli je to to pravé. Jak se to vlastně dělá, když mám různá data s různými potřebami pro refreshing? A co dotazy, které vracejí velké množství dat? Jak to řešit bez toho, abych musel pořád odcházet od serveru a načítat znovu všechno? Vyžaduje to nějakou speciální logiku nebo techniky? Rád bych slyšel názory a zkušenosti ostatních. Jaké chyby jste udělali při nastavování cache a jak jste je opravili? Co fungovalo a co ne? Myslím si, že je důležité mít dobré porozumění tomu, jak cache v GraphQL funguje a jaké jsou výhody oproti jiným přístupům. Děkuju za jakékoli tipy nebo rady.