Jak mám začít s testováním GraphQL schémat?
Už nějakou dobu zvažuji, že bych se pustil do testování svých GraphQL schémat, ale pořád nevím, jak na to. V poslední době hodně pracuji s GraphQL, a tak bych rád měl jistotu, že moje API funguje tak, jak má. Při procházení různých tutoriálů jsem narazil na spoustu různých přístupů a nástrojů, ale z toho mám trošku chaos. Napadlo mě, zda existují nějaké osvědčené metody nebo nástroje, které by mi mohly usnadnit život. Jaké jsou nejlepší praktiky pro testování GraphQL dotazů a mutací? Měl bych se zaměřit na testy jednotlivých resolverů, nebo spíše na celkové integrace? A co se týče frameworků - doporučujete něco konkrétního jako je Apollo Server nebo něco jiného? Rád bych znal názory zkušenějších kolegů. Možná bych se také chtěl dozvědět něco o tom, jak efektivně využívat mocks a stubs při testování a zda jsou nějaké konkrétní knihovny, které byste doporučili. Jaké typy testů byste považovali za nezbytné? A jakým způsobem je nejlepší organizovat testovací kód v projektu? Doufám, že mi pomůžete nasměrovat mě tím správným směrem.