Automatizace generování dokumentace pro GraphQL API
Zajímalo by mě, jaké existují možnosti pro automatizaci procesu generování dokumentace k mému GraphQL API. V poslední době se snažím zefektivnit svou práci a uvědomil jsem si, že ručně psaná dokumentace zabere spoustu času a často není aktuální. Chtěl bych mít nějaký nástroj nebo postup, který by mi pomohl automaticky generovat dokumentaci přímo z mého API schématu. Zkoušel jsem pár různých knihoven a nástrojů, ale buď nebyly dostatečně intuitivní, nebo neprodukovaly výsledky, které bych potřeboval. Jaké máte zkušenosti s generováním dokumentace pro GraphQL? Existují nějaké osvědčené postupy nebo snad nějaké konkrétní nástroje, které byste doporučili? Rád bych věděl, jestli je možné integrovat tuto funkcionalitu do stávajícího workflow nebo jestli je lepší používat samostatné aplikace. Jak se s tím poprat efektivně a nezapomenout na důležité aspekty jako jsou aktualizace a udržování dokumentace v souladu s vývojem API? Prosím, podělte se o své tipy a zkušenosti! To by mi opravdu pomohlo!