Jak efektivně používat fragmenty v GraphQL pro rychlejší odpovědi?
Zajímalo by mě, jak nejlépe využít fragmenty v GraphQL, abych mohl zrychlit reakční doby svých API dotazů. Slyšel jsem, že fragmenty mohou pomoci zjednodušit dotazy a zredukovat opakování kódu, ale pořád mi to není úplně jasné. Mám pocit, že stále používám příliš mnoho opakujících se struktur a moje odpovědi nejsou tak rychlé, jak bych chtěl. Rád bych pochopil, jak správně definovat fragmenty a kde je nejvhodnější je použít. Mám také otázku ohledně toho, jestli se fragmenty dají efektivně kombinovat s dotazy na více typů dat, nebo jestli je lepší je používat odděleně. Jaké jsou tipy pro ladění výkonu při použití fragmentů? A co optimalizace? Odpovídají mé dotazy na správné otázky? Jak vlastně zjistím, jestli jsem fragmenty využil správně? Máte nějaké příklady nebo doporučení, které by mi mohly pomoci lépe porozumět tomu, jak fragmenty fungují a jak je integrovat do mých stávajících projektů? Jaký vliv mají fragmenty na celkovou strukturu API a jak moc ovlivňují výkon aplikace? Rád slyším o zkušenostech ostatních s tímto tématem.