Jak správně nastavit caching pro GraphQL na bezserverových službách?
Přemýšlím, jak ideálně nastavit caching pro GraphQL v prostředí bezserverových služeb. Rád bych věděl, jaké jsou nejlepší postupy a strategie pro implementaci cache, zejména s ohledem na to, že chci mít co nejefektivnější API. Jakým způsobem se dá optimalizovat výkon, když používám například AWS Lambda nebo Azure Functions? Je lepší používat caching na úrovni dotazů nebo spíše na úrovni odpovědí? Zajímá mě také, jak zohlednit invalidaci cache, když se data mění. Jaký typ cache je nejlepší pro GraphQL - Redis, Memcached nebo něco jiného? Mám obavy, že pokud se caching neudělá správně, může to vést k zastaralým datům nebo dokonce k problémům s výkonem. Dále bych chtěl vědět, jestli existují nějaké knihovny nebo nástroje, které by mi mohly usnadnit implementaci cachingu v rámci GraphQL serveru. Jaké jsou běžné chyby, kterých bych se měl vyvarovat při nastavování cache pro GraphQL? Někdo má zkušenosti s tímto tématem? Jaký je váš názor na nastavení expirace cache a jak ovlivňuje celkovou architekturu aplikace? Každý tip nebo osvědčená praxe by mi určitě pomohla. Díky!