Jak nastavit Apollo Client pro správu cache v Reactu?
Nedávno jsem začal pracovat s Apollo Clientem pro integraci GraphQL do mé React aplikace a chci se ujistit, že správně rozumím tomu, jak funguje správa cache. Mám otázky ohledně toho, jak přesně nastavit cache, aby to fungovalo optimálně pro mou aplikaci. Jaké jsou nejlepší praktiky? Kdy je dobré použít in-memory cache a kdy se vyplatí řešit persistentní cache? Mám také pocit, že Apollo Client nabízí různé strategie pro vracení dat z cache, ale nejsem si jistý, kterou zvolit. Jaký vliv má nastavení cache na výkon aplikace a uživatelský zážitek? Co byste doporučili pro optimální konfiguraci? Zkoušel jsem pár příkladů z dokumentace, ale občas mám pocit, že je tam toho tolik, že se v tom ztrácím. Taky by mě zajímalo, jakým způsobem se dá efektivně invalidovat cache, když provedu nějakou mutaci. Případně jak řešit situace, kdy se data mění na serveru a já potřebuji synchronizovat stav s klientem. Budu moc rád za jakékoliv tipy nebo příklady kódu, které by mi pomohly lépe porozumět tomu, jak nastavit Apollo Client tak, aby byl co nejefektivnější a aby mi usnadnil práci s daty v mé aplikaci. Díky!