Generování GraphQL schématu pro Apollo Client a TypeScript
Zajímá mě, jestli je možné mít typy GraphQL schématu automaticky generované pro Apollo Client a TypeScript. V poslední době se dost zabývám vývojem aplikací, které používají GraphQL a jsem nadšený z toho, jak moc to všechno zjednodušuje práci s API. Ale narazil jsem na problém, kdy jsem chtěl mít jistotu, že ty typy, které používám v TypeScriptu, jsou v souladu s GraphQL schématem. Vím, že Apollo Client je skvělý nástroj pro práci s GraphQL, ale přemýšlím, jestli existuje nějaký způsob, jak automatizovat generování těchto typů. Hledal jsem nějaké knihovny nebo nástroje, které by mi s tím mohly pomoci. Je to něco, co už někdo vyzkoušel? Jaké máte zkušenosti s generováním typů pro TypeScript přímo ze schématu? Máte nějaké tipy nebo rady, co používat? Rád bych věděl víc o tom, jak to celé funguje a zda to opravdu ušetří čas a sníží riziko chyb v aplikaci. Pokud byste mohli doporučit konkrétní postupy nebo nástroje, byl bych vám moc vděčný. Je také někde dobrý tutoriál nebo dokumentace k tomuto tématu? Díky moc za pomoc!