Jak vytvořit vlastní direktivu pro Apollo Client v Reactu?
Zdravím všechny, jsem tu s dotazem ohledně Apollo Clientu a Reactu. Mám v plánu vytvořit nějakou vlastní direktivu, ale upřímně nevím, jak na to. Přemýšlím, jestli je to vůbec možné a co všechno bych k tomu potřeboval. Narazil jsem na spoustu různých tutoriálů, ale většinou se zaměřují na základní používání Apollo Clientu a GraphQL dotazů, což mi moc nepomohlo. Chtěl bych vědět, jak přesně implementovat něco vlastního, co by mi usnadnilo práci s daty ve své aplikaci. Jaké jsou nejlepší postupy pro definici direktiv a jakým způsobem je pak mohu v Reactu aplikovat? Zajímalo by mě také, pokud má někdo zkušenosti s nějakými konkrétními příklady nebo ukázkami kódu. Vím, že Apollo Client má spoustu možností pro přizpůsobení a rád bych využil nějaké pokročilé funkce. Jak se vlastně vytváří tyto custom direktivy? Měl bych používat nějaký speciální hook nebo se to dělá jinak? Jaké jsou nejlepší tipy pro optimalizaci výkonu při práci s GraphQL a Apollo Clientem? Pokud máte nějaké rady nebo odkazy na užitečné zdroje, byl bych moc vděčný. Děkuju za jakoukoli pomoc!