Co všechno mohu udělat s Apollo Client direktivami?
Možná se ptáte, co vlastně můžeme dělat s Apollo Client a jeho direktivami. Já jsem se do Apollo Client nedávno dostal a zaujalo mě, jak moc možností nabízí. Vím, že direktivy jsou v GraphQL velmi užitečné, ale pořád si nejsem jistý, co všechno se s nimi dá provést. Můžu třeba pomocí direktiv ovlivnit dotazy tak, aby se načítaly jen určité části dat? A co třeba podmíněné dotazy? Jak to funguje v praxi? Mám pocit, že bych mohl využít @include a @skip pro efektivnější práci s daty, ale nejsem si úplně jistý, jak je implementovat v Apollo Client. Nevíte někdo, jestli je možné použít direktivy pro manipulaci s proměnnými nebo jak to celé funguje v kontextu cache? A když už jsme u toho, co se stane, když použiju více direktiv najednou? Jaké jsou nejlepší praktiky při používání těchto funkcí? Mohu například kombinovat @include a @skip v jednom dotazu? Jak mi to vlastně ovlivní výkon aplikace? Omlouvám se za tolik otázek najednou, ale rád bych se dozvěděl víc o tom, jak správně využít Apollo Client a jeho možnosti s direktivami. Děkuji!