Jak připojit Sentry k mému GraphQL API?
Právě jsem začal s vývojem svého GraphQL API a chtěl bych ho udělat co nejvíc robustním a bezpečným. V poslední době jsem se dozvěděl o Sentry, což je nástroj, který by mi mohl pomoci sledovat chyby a výkonnost mé aplikace. Mám ale trochu zmatek ohledně toho, jak přesně připojit Sentry k mému GraphQL API. Zajímalo by mě, jestli někdo máte nějaké tipy nebo zkušenosti s implementací Sentry v kombinaci s GraphQL. Myslím si, že sledování chyb v reálném čase by mi mohlo hodně pomoci, ale nejsem si jistý, jak to celé nastavit. Co všechno musím udělat? Musím instalovat nějaké konkrétní balíčky nebo moduly? Jakým způsobem se Sentry integruje do resolverů v GraphQL? A co třeba nějaké specifické nastavení nebo konfigurace, které bych měl mít na paměti? Každý rád přidává nové funkce do svých projektů, ale potřebuju vědět, jak správně začít a na co si dát pozor. Jakou dokumentaci jste použili? Kde najdu příklady nebo tutoriály, které mi mohou usnadnit celý proces? Bylo by super mít možnost zjistit, kde se mi při vývoji daří a kde mám naopak rezervy. Takže pokud máte nějaké rady nebo dokonce krok za krokem návod, budu opravdu vděčný.