Jak mohu zrychlit své GraphQL dotazy?
Potřeboval bych poradit ohledně optimalizace svých GraphQL dotazů, protože mám pocit, že mi to trvá hrozně dlouho a uživatelé si stěžují na pomalé načítání. Nejde mi jen o to, aby všechno fungovalo, ale chci, aby to bylo rychlé a efektivní. Vím, že GraphQL je super pro získávání dat, ale když se mi dotazy začnou kumulovat nebo když mám složité dotazy s více úrovněmi, tak to najednou začne vypadat jako obrovský problém. Zkoušel jsem různé techniky jako zjednodušení dotazů nebo omezování počtu vracených polí, ale pořád mám pocit, že bych mohl udělat víc. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má nějaké tipy na efektivní cachování dat nebo jak správně implementovat batching dat? Co třeba používání fragmentů? To prý může pomoct snížit velikost dotazů. A co indexace databáze? Měla by mít nějaký vliv na výkon? Jak se vlastně dá lépe plánovat struktura GraphQL schématu pro rychlejší dotazy? Budu vděčný za každou radu, protože už jsem vyzkoušel spoustu věcí a rád bych věděl, co dalšího ještě můžu udělat, abych urychlil načítání dat a zlepšil celkovou uživatelskou zkušenost.