Můžu použít Dataloader pro načítání více typů dat v GraphQL?
V poslední době se mi dostává do rukou stále více projektů, které využívají GraphQL a já se snažím vyznat v tom, jak efektivně spravovat data. Narazil jsem na koncept Dataloaderu a přemýšlím, jestli je možné ho použít k načítání různých typů dat najednou. Mám spoustu dotazů ohledně toho, jak Dataloader funguje a zda je vhodný pro situace, kdy potřebuji načíst data z různých zdrojů nebo o různých typech. Může Dataloader efektivně řešit problémy s N+1 dotazy i když mám více schémat nebo typů dat? Jak se to dá udělat? Mám obavy, že pokud budu chtít načíst například uživatele a jejich příspěvky, tak budu muset vytvářet vícero instancí Dataloaderu, což by mohlo vést ke zbytečné složitosti. Je to správný přístup nebo existují lepší alternativy? Jaké jsou osvědčené postupy při používání Dataloaderu v takovýchto případech? Zajímalo by mě také, jestli někdo z vás má zkušenosti s tím, jak optimalizovat dotazy ve spojení s Dataloader a zda se to vyplatí i pro větší aplikace. Myslím, že by to mohlo zajímat i ostatní vývojáře pracující s GraphQL. Máte tipy nebo rady, jak na to?