Jak nastavit logování pro GraphQL API?
Přemýšlím, jakým způsobem se dá efektivně nastavit logování pro GraphQL API. Mám několik dotazů ohledně toho, co všechno bych měl sledovat a jaké nástroje bych měl použít. Zajímá mě, jestli je lepší logovat přímo v resolverech, nebo jestli existuje nějaký lepší způsob, jak to udělat na úrovni middleware. Rád bych věděl, jestli je dobré logovat každou jednotlivou žádost, nebo jestli stačí sledovat jen chyby a výjimky. Jaké knihovny nebo frameworky byste doporučili pro logování v Node.js prostředí? V poslední době jsem slyšel o několika možnostech jako jsou Winston nebo Morgan, ale nejsem si jistý, co by bylo nejvhodnější pro konkrétní použití s GraphQL. Také bych se rád dozvěděl, jaké informace by měly být součástí logu – měly by tam být například i časové značky nebo ID uživatele? A co se týče výkonu, jak to ovlivní rychlost API? Je možné logování optimalizovat tak, aby to nemělo velký vliv na odezvu serveru? Bude to nějaký zásadní problém, pokud budu logovat příliš mnoho informací? Pokud máte nějaké tipy nebo osvědčené postupy, byl bych vám moc vděčný. Díky za pomoc!