Jak logovat chyby v GraphQL dotazech?
Zajímalo by mě, jak správně logovat chyby, které se objeví při vykonávání GraphQL dotazů. Pracuji na projektu, kde používáme GraphQL API a občas se setkáváme s různými chybami, které bychom chtěli mít lépe pod kontrolou. Mám pocit, že sledování chyb v GraphQL je trochu odlišné než u tradičních REST API, a proto mě zajímá, jaký je nejlepší postup pro efektivní logování těchto chyb. Existují nějaké osvědčené metody nebo knihovny, které byste doporučili? Jak bych měl nastavit logování tak, aby bylo možné snadno identifikovat problémové dotazy a získat o nich užitečné informace? Myslím, že důležité je mít přehled nejen o tom, co selhalo, ale také o tom, proč se to stalo. Napadá mě třeba zachytávání chyb v resolvers nebo použití middleware pro logování. Jaké máte zkušenosti s těmito přístupy? A co se týče úložiště logů – je lepší mít je lokálně nebo raději využít nějakou cloudovou službu? Jak to děláte ve svých projektech? Slyšel jsem o různých možnostech jako jsou ELK stack nebo Sentry. Jaké jsou vaše preference? Uvítal bych tipy a rady od lidí, kteří už s tím mají nějaké zkušenosti. Děkuji!