Jak invalidovat cache v Apollo Clientu?
Přemýšlím, jaký je ten nejlepší způsob, jak invalidovat cache v Apollo Clientu, protože se mi zdá, že se mi občas data neaktualizují, když bych je potřeboval mít čerstvé. Často používám Apollo pro práci s GraphQL a jeden z problémů, které mě trápí, je, že když provedu nějakou akci, jako je například přidání nového záznamu nebo aktualizace existujícího, tak se mi nedostanou tyto změny okamžitě na UI. Uvědomuji si, že Apollo má nějaké možnosti pro práci s cache, ale nejsem si jistý, jak to nejlépe udělat. Vím, že existují různé metody jako refetchQueries nebo update, ale nevím přesně, kdy která z těchto možností je ta pravá. A co třeba použití cache.evict? Jak to funguje a je to efektivní způsob? Zajímalo by mě také, jestli byste doporučili nějaké osvědčené praktiky při práci s cache v Apollo Clientu, protože jakmile se do toho víc ponořím a snažím se optimalizovat způsob zobrazení dat ve své aplikaci, potřeboval bych mít jasno v tom, co všechno bych měl vzít v úvahu. Rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti s tímto tématem. Jaké metody používáte vy? Jaké úskalí jste zažili? Zkrátka, jak na to invalidování cache jdeme co nejefektivněji? Děkuji za všechny rady!