Problémy s neaktualizovanou cache v Apollo Client
V poslední době se mi stává, že se potýkám s problémem ohledně cache v Apollo Client. Mám pocit, že když provádím změny na serveru, tak se tyto změny neprojeví okamžitě v aplikaci, a to mě dost frustruje. Zkoušel jsem různé metody, jak vynutit aktualizaci, ale nic moc nezabírá. Přemýšlel jsem nad tím, jestli je možné nějakým způsobem vyprázdnit nebo resetovat cache, aby se data načetla čerstvá. Občas mám dojem, že Apollo Client si prostě pamatuje stará data a nezohledňuje nové odpovědi ze serveru. Také mě zajímá, jestli existují nějaké best practices pro práci s cache a jak efektivně spravovat změny v datech, které se často aktualizují. Je lepší používat query s fresh data policy nebo mám zkusit refetch? Dále bych rád věděl, co byste doporučili na optimalizaci výkonu při práci s velkým množstvím dat a jestli existují nějaké tipy pro ladění těchto problémů. Jaké máte zkušenosti s podobnými situacemi? Jak jste je vyřešili? Jaký vliv má nastavení cache na celkovou uživatelskou zkušenost? Děkuji za jakékoliv rady a osobní zkušenosti.