Funguje caching v GraphQL automaticky, nebo to musím nastavit ručně?
Přemýšlím nad tím, jak to vlastně funguje s cachingem v GraphQL. Vím, že caching může výrazně zrychlit výkon aplikací a zlepšit uživatelský zážitek, ale nejsem si jistý, jestli se něco takového dělá automaticky, nebo jestli je potřeba zasahovat do nastavení a něco konfigurovat. Zajímalo by mě, jestli se nějaké základní cachingové mechanismy aplikují už při standardním nasazení GraphQL serveru, nebo jestli si to musím dodatečně naprogramovat sám. Třeba jsem zaslechl něco o Apollo Clientu a jeho možnostech cache, ale nevím přesně, jak to všechno funguje dohromady. Můžete mi prosím osvětlit, jestli je potřeba mít nějaké speciální knihovny nebo frameworky pro implementaci cachingu? A co když bych chtěl mít control nad tím, co se cacheuje a jak dlouho to tam zůstává? Je na to nějaký standardní přístup nebo best practices? Rád bych slyšel vaše zkušenosti a tipy, protože jsem zatím nepracoval s cachingem u GraphQL a mám pocit, že bych mohl něco důležitého přehlédnout. Díky moc za jakoukoli radu!