Proč se mi GraphQL dotazy na mobilu neprovádí rychle?
Mám takový problém, který mě v poslední době dost trápí. Používám GraphQL pro API ve své mobilní aplikaci a zdá se, že dotazy, které provádím, jsou na mobilu nějak pomalé. Zatímco na desktopu to všechno jede jako víno, na mobilu to občas trvá i několik sekund, než se mi zobrazí data. Zkoušel jsem optimalizovat dotazy a vše, co jsem našel na internetu, ale pořád to není ono. Mám pocit, že něco dělám špatně, ale nevím co. Může to být problém s připojením k internetu? Nebo je to spíš tím, jak mobilní zařízení zpracovávají data? Všiml jsem si, že když mám aplikaci otevřenou déle, tak je to lepší, ale hned po spuštění je to jako běh s brzdama. Dělám něco špatně ve svých GraphQL dotazech? Mám tam moc relací nebo složitých typů? Měl bych se podívat na caching nebo něco podobného? Opravdu nevím, jestli by měl být rozdíl mezi desktopem a mobilem v rychlosti dotazů. Jaké máte zkušenosti s tímto problémem? Mohli byste mi poradit, co zkontrolovat nebo jak optimalizovat rychlost dotazů právě pro mobilní platformy? Každý tip by mi pomohl. Děkuji!