Jak nastavit JWT autentizaci v GraphQL API?
Potřebuji pomoc s tím, jak správně nastavit JWT autentizaci pro moje GraphQL API. Zkoušel jsem už několik různých přístupů, ale pořád se mi nedaří dosáhnout toho, aby to fungovalo tak, jak bych chtěl. Nejdřív jsem se pokusil udělat to pomocí middleware v Expressu, ale zdá se, že GraphQL to zpracovává trochu jinak než REST. Vím, že JWT je skvělý pro zabezpečení API a umožňuje snadno ověřovat uživatele bez nutnosti uchovávat session na serveru, ale nějak se mi nedaří správně nastavit validaci tokenu a pak autorizaci jednotlivých požadavků. Jaké knihovny byste doporučili použít pro jednoduchou implementaci? A jakým způsobem mám strukturovat svůj kód, abych to měl přehledné? Taktéž bych rád věděl, jestli je dobré generovat tokeny při přihlášení uživatele a jak dlouho by měly platit. Zajímalo by mě i to, jestli existují nějaké běžné chyby, které bych se měl vyvarovat. Budu vděčný za jakoukoli radu nebo příklad, který by mi mohl pomoci lépe pochopit, jak efektivně používat JWT v mém GraphQL API.