Jak optimalizovat subscriptions v GraphQL pro rychlejší odezvu?
Zajímalo by mě, jak nejlépe optimalizovat subscriptions v GraphQL, aby se tím zrychlila odezva aplikace. Mám pocit, že se mi stává, že když moje aplikace posílá příliš mnoho dat nebo když klienti odebírají příliš mnoho informací najednou, dochází k citelnému zpomalení. Zkoušel jsem různé metody, jako je například filtrování dat na serverové straně, ale stále mám pocit, že by to mohlo být rychlejší. Jaké techniky používáte vy pro optimalizaci subscriptions? Je dobré mít nějakou strategii pro omezování počtu aktivních subscriptions? A co třeba agregace dat nebo batching? Narazil jsem na některé rady ohledně použití webových socketů a jejich správnou konfiguraci, ale moc tomu nerozumím. Také by mě zajímalo, jestli existují nějaké specifické knihovny nebo nástroje, které by mohly pomoci s optimalizací těchto subscriptions, anebo jestli je lepší se zaměřit na nastavení serveru. Případně jaké jsou nejlepší praktiky pro udržení nízké latence při práci s GraphQL subscriptions? Děkuji za jakékoli tipy nebo odkazy na užitečné zdroje!