Jak začít s Apollo Client pro GraphQL?
Takže přemýšlím, jak se vlastně dostat k Apollo Clientu pro GraphQL. Nikdy jsem s tímhle technologií moc nepracoval a chtěl bych se dozvědět, jak to celé nastavit a co všechno to obnáší. Zkoušel jsem najít nějaké tutoriály nebo příklady, ale většinou jsou buď moc složité, nebo se zabývají věcmi, které mi právě teď nejsou jasné. Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký jednoduchý způsob, jak začít implementovat Apollo Client do své aplikace. Mám na mysli konkrétně kroky jako instalace, konfigurace a nejzákladnější použití, abych mohl začít provádět dotazy na mé GraphQL API. Musím si třeba nastavit nějaké specifické věci v projektu, nebo je to spíš hotové hned po nahrání knihovny? Co byste doporučili jako první? Jaké jsou nejčastější úskalí, na která bych si měl dávat pozor při práci s Apollo Clientem? Rád bych měl vše co nejjednodušší a co nejefektivnější, takže budu vděčný za jakékoli rady a tipy. Také by mě zajímalo, jestli potřebuju znát něco víc o GraphQL předtím, než začnu s Apollo, nebo jestli se to dá všechno naučit postupně během práce. Díky moc za jakoukoli pomoc!