Kde najdu příklady testování GraphQL dotazů s Apollo?
Nedávno jsem se začal zabývat GraphQL a narazil jsem na Apollo jako na jednu z nejpoužívanějších knihoven pro práci s GraphQL. Chtěl bych se dostat k nějakým praktickým příkladům, jak testovat GraphQL dotazy, které s Apollo používám. Mám pocit, že testování je důležité pro udržení kvality kódu, ale jsem trochu ztracený v tom, kde začít. Nevíte, jestli existují nějaké konkrétní tutoriály nebo zdroje, které by ukazovaly, jak správně psát testy pro GraphQL dotazy pomocí Apollo? Hledám něco, co by mi dalo jasnou představu o tom, jak strukturovat testy, jak používat mockování a jestli existují nějaké osvědčené postupy, které bych měl dodržovat. Zkoušel jsem už pár věcí na GitHubu, ale většinou jsem narazil na příklady, které nebyly úplně zaměřené na testování nebo byly moc krátké a nezahrnovaly všechny potřebné detaily. Taky by mě zajímalo, jestli někdo používá nějaké konkrétní knihovny nebo nástroje navíc pro zjednodušení testovacího procesu. Jaké máte zkušenosti s testováním v této oblasti? Děkuji za pomoc!