Jak mohu zrychlit dotazy v GraphQL?
Zajímalo by mě, jestli máte nějaké tipy nebo triky, jak zrychlit dotazy v GraphQL? Pracuji na projektu, kde využívám GraphQL na backendu a občas mi přijde, že dotazy mohou být poměrně pomalé. Zjistil jsem, že některé věci by se daly optimalizovat, ale nejsem si jistý, co přesně bych měl udělat, abych maximalizoval výkon. Uvažoval jsem o různých metodách jako je třeba paginace nebo limitování počtu vrácených dat, ale nevím, zda to stačí. Někde jsem slyšel o technikách jako je batching nebo caching a chtěl bych se zeptat, jestli to opravdu funguje a jak to implementovat. Mohli byste prosím sdílet nějaké vlastní zkušenosti nebo osvědčené postupy, které vám pomohly zrychlit dotazy? Rád bych se dozvěděl i o tom, jak správně strukturovat schéma a resolvery tak, aby byly efektivnější. Taky by mě zajímalo, jestli existují nějaké nástroje nebo knihovny, které by mohly pomoci s analýzou výkonu dotazů. Jak často byste měli provádět revize a optimalizace svých dotazů? Děkuji za jakékoli informace a tipy!