Jak nastavit logování u GraphQL serveru?
Mám takový dotaz ohledně logování u GraphQL serverů. Vím, že logování je důležité pro sledování výkonu, chyb a celkového chování API, ale nejsem si jistý, jak to správně nastavit. Zajímalo by mě, jaké jsou nejlepší praktiky pro logování? Jaké nástroje nebo knihovny byste doporučili pro implementaci logování do mého GraphQL serveru? Mám na mysli záznamy o tom, kdo volá API, jaké dotazy se provádějí a případně i chyby, které se mohou vyskytnout. Vím, že můžu použít middleware, ale nevím přesně, jak to udělat. Měl by se tam logovat i samotný obsah dotazů a jejich proměnných? Co se týče úrovní logování, které byste doporučili pro různé fáze vývoje a produkční prostředí? Jak zajistit, aby logy nebyly příliš přeplněné a zároveň obsahovaly všechny důležité informace? Také bych rád věděl, jakým způsobem můžu logy uchovávat - jestli je lepší používat nějakou externí službu nebo to řešit doma. Pokud máte nějaké příklady nebo odkazy na tutoriály, kde se tohle všechno popisuje, byl bych moc vděčný. Dík za pomoc!