Jaké nástroje pro logování doporučujete pro GraphQL?
Když se zabývám implementací GraphQL do svých projektů, často narážím na otázku logování. Vím, že logování je klíčové pro sledování výkonu a detekci chyb, ale nejsem si jistý, které nástroje jsou pro GraphQL nejlepší. Mám na mysli nejen sledování dotazů a mutací, ale také monitorování latence a případných chybových stavů. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má zkušenosti s konkrétními knihovnami nebo frameworky, které byste mohli doporučit. Například, slyšel jsem o některých řešeních jako Apollo Server a jejich integrované možnosti logování, ale nevím, jestli to stačí pro komplexní řešení. Možná existují i jiné specializované nástroje, které by mohly poskytnout lepší přehled o API a pomoci při ladění výkonu. Také bych rád věděl, jestli máte tipy na to, jak efektivně spravovat logy – třeba jak je strukturovat nebo ukládat tak, aby byly snadno dostupné pro analýzu. A co otevřené zdroje? Existuje něco, co by mohlo být užitečné a není příliš složité na nastavení? Jaké máte zkušenosti s integrací logovacích nástrojů do vašeho vývojového workflow? Budu vděčný za jakékoli rady nebo doporučení!