Co dělat, když mi GraphQL vrací chybu, ale já nevím, proč?
Stalo se mi něco zvláštního s GraphQL a potřeboval bych poradit. Pracoval jsem na jednom projektu a najednou, když jsem zkoušel udělat dotaz, mi API začalo vracet nějakou podivnou chybu. Nejdřív jsem si říkal, že to bude asi nějaká malá chyba v syntaxi, ale po kontrole kódu jsem neviděl nic špatného. Zkoušel jsem dotaz poslat několikrát a pokaždé to samé. Chybová zpráva je dost vágní a já nevím, co by mohla znamenat. Ověřil jsem si schéma, všechno vypadá v pořádku. Také jsem se podíval na servery a logy, ale tam žádné další informace nejsou. Mám pocit, že to může být něco s autentiakcí nebo oprávněními, ale nemám tušení jak to zjistit. Zkoušel jsem různé varianty dotazu a vymýšlel alternativní přístupy, ale nic nepomohlo. Myslíte si, že by mohlo být něco špatně se serverem nebo s daty? Jaké jsou nejlepší praktiky pro ladění těchto chyb? Je možné, že problém může být v cache nebo v nějakých parametrech? Jsem trochu bezradný a uvítám jakoukoli pomoc nebo tipy, jak by se dalo zjistit, co konkrétně je špatně. Díky moc za každé slovo.