Jak nastavit sledování chybových stavů v GraphQL serveru?
Zdravím všechny, mám takový dotaz ohledně sledování chyb v mém GraphQL serveru. Pracuji na projektu, kde se snažím spravovat API pro nějakou aplikaci a přitom bych chtěl mít přehled o tom, co se děje, když dojde k nějaké chybě. Zjistil jsem, že GraphQL má své specifické způsoby, jak vracet chyby a já bych se rád dozvěděl víc o tom, jak to vlastně funguje. Jaké nástroje nebo knihovny byste doporučili pro sledování těchto chybových stavů? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké osvědčené postupy nebo nejlepší praxe pro logování a monitorování chyb na GraphQL serveru. Má smysl implementovat nějaké middleware pro zachytávání těchto chyb, nebo je lepší používat externí služby na sledování? Co třeba Sentry nebo jiné podobné nástroje, které by mohly usnadnit diagnostiku problémů? Vím, že důležité je nejen vědět, že chyba nastala, ale také mít informace o tom, co ji způsobilo a jak ji opravit. Měl by se tedy logovat i kontext dotazu nebo proměnné, které byly použity při volání? Jak moc je to důležité z pohledu budoucí údržby aplikace? Někdo má zkušenosti s tím, jak správně nastavit error handling v Apollo Serveru? Rád bych slyšel vaše názory a tipy.