Jak nejlépe logovat chyby v GraphQL?
Zajímalo by mě, jaký je nejlepší způsob, jak logovat chyby v aplikacích využívajících GraphQL. Vím, že správa chyb může být docela náročná a chtěl bych se ujistit, že mám správnou strategii pro sledování a zaznamenávání chyb, které se mohou při dotazech nebo mutacích vyskytnout. Existují nějaké osvědčené praktiky nebo specifické knihovny, které byste doporučili? Jak se dá efektivně zachytávat chyby na serverové straně a co s nimi dělat dál? Měli byste navrhnout nějakou strukturu pro logování, aby bylo možné jednoduše sledovat problémové oblasti? Co třeba integrace s nástroji pro monitoring jako je Sentry nebo Loggly? A jakým způsobem se dá zajistit, aby se důležité informace o chybách dostaly k vývojářům v reálném čase? Jak řešíte situace, kdy dojde k chybě v resolveru - jak to správně logovat a co všechno zaznamenávat? Dále by mě zajímalo, jestli máte nějaké zkušenosti s tím, jak zachytit chyby, které se týkají autentizace uživatelů nebo oprávnění. Je to něco, co by mělo být zvlášť logováno nebo je to součástí běžného logování? Jaké jsou vaše tipy na to, co všechno zahrnout do logu, abych měl kompletní obrázek o tom, co se děje v aplikaci? Ocenil bych, kdybyste se podělili o své zkušenosti nebo doporučení k tomuto tématu. Děkuju!