Jaký je nejlepší způsob logování chyb v GraphQL API?
Zajímalo by mě, jakým způsobem se dá nejlépe logovat chyby v GraphQL API. V poslední době se dost zabývám implementací GraphQL do svých projektů a samozřejmě, že jsem narazil na různé problémy a chyby, které je potřeba sledovat a logovat. Vím, že se to může dělat různými způsoby, ale chtěl bych znát nějaké osvědčené metody nebo best practices, které by mi pomohly efektivně spravovat chyby. Jaký framework nebo knihovnu doporučujete pro logování? Měly by se chyby logovat na serveru nebo je lepší je posílat někam do externího systému? Zaslechl jsem něco o možnostech jako Sentry nebo Loggly, ale nejsem si jistý, jestli jsou vhodné pro GraphQL. Je také dobré mít nějakou strukturu pro hlášení chyb, aby se daly snadno analyzovat později? Co třeba sledování chybových stavů a jejich korelaci s konkrétními dotazy v API? Bude to mít vliv na výkon? Jaké máte zkušenosti s logováním chyb u GraphQL a co byste doporučili jako nejlepší praktiky? Jaký typ informací by měl být součástí logu, aby byl co nejvíce užitečný pro debugging? Díky za všechny rady!