Funguje caching dat v GraphQL při používání subscriptions?
Zajímalo by mě, jak to vlastně je s cachingem dat, když používám GraphQL subscriptions. Hlavně mě zajímá, jestli se data, která jsou posílána prostřednictvím těchto subscriptions, nějakým způsobem cachují, nebo jestli musím pořád počítat s tím, že dostanu vždycky aktuální informace přímo z serveru. Chápu, že GraphQL jako takový má určité mechanismy pro optimalizaci dotazů a cachování, ale co se děje právě v případě, kdy pracuji s real-time daty? Například když mám aplikaci, která zobrazuje live feed novinek a používám subscriptions na aktualizace, jak se k tomu staví caching? Mám obavy, že pokud se mi data nezachytí, tak bych mohl mít problémy s výkonem nebo s konzistencí dat. Je možné nastavit nějaký typ caching mechanismu i pro subscriptions? A když ano, jaký by byl nejlepší přístup? Nebo je lepší spolehnout se na to, že server vždy vrátí ty nejčerstvější informace a zbavit se starostí s cachingem úplně? Budu vděčný za jakékoliv zkušenosti nebo tipy, které by mi mohly osvětlit tuto problematiku.