Můžu použít GraphQL s existující API gateway?
Zajímalo by mě, jestli je možné implementovat GraphQL na nějakou stávající API gateway, kterou už mám nasazenou. Mám teď REST API a chci přejít na GraphQL, ale nevím, jestli to bude fungovat dohromady. Přemýšlím o tom, jak by mohlo vypadat propojení mezi GraphQL schématem a mými současnými koncovými body. Když už mám nastavenou API gateway, která se stará o autentizaci a směrování požadavků, bude nutné ji nějak upravit, nebo mohu GraphQL zachovat odděleně? Jaké jsou výhody či nevýhody takového přístupu? Pokud někdo máte zkušenosti s tímto typem integrace, ocenil bych rady ohledně toho, co všechno je potřeba zohlednit při této změně. Například, jak zajistit, aby GraphQL fungoval s mými existujícími datovými zdroji a jestli je třeba nějak víc přizpůsobovat samotnou API gateway. Také mě zajímá, jestli jsou nějaké specifické nástroje nebo knihovny, které by mi mohly pomoci s touto integrací, abych nemusel všechno dělat od nuly. Budu moc rád za jakékoli tipy nebo doporučení od těch, kteří to už zkoušeli!