Proč mi GraphQL API nevrací všechny data, co očekávám?
Nedávno jsem začal pracovat s GraphQL API a musím říct, že mě to velmi baví. Všechno se zdá být skvělé, dokud jsem nezačal mít problémy s tím, že mi API nevrací všechny data, co jsem očekával. Mám nastavený dotaz, který by měl vracet určité informace o uživatelích, ale když si výsledek prohlížím, tak tam některé pole chybí. Zkoušel jsem to několikrát a pořád to samé. Zajímalo by mě, jestli je možné, že by něco bylo špatně v mém dotazu? Možná nemám správně nastavené práva nebo přístupové úrovně? V dokumentaci jsem se snažil najít odpovědi, ale pořád jsem to nepochopil. Někdo mi říkal, že GraphQL může mít nějaké specifické omezení nebo že je potřeba použít fragmenty na některé datové struktury? Jak to vlastně funguje? Taky bych rád věděl, jestli se může stát, že server nevrátí všechna data kvůli nějakým interním logikám? Mám také podezření, že by mohl být problém s verzí API nebo s nějakou změnou v datovém modelu. Co si o tom myslíte? Jaké máte zkušenosti s těmito problémy? Děkuju za jakoukoliv radu alebo tip!