Jak vyřešit chybu 404 při dotazování na moje GraphQL rozhraní?
V poslední době se měním na GraphQL a mám s tím spoustu otázek, protože je to pro mě nová technologie. Narazil jsem na problém, se kterým si nevím rady a chtěl bych se vás zeptat, jak ho vyřešit. Když se pokouším provést dotaz na moje GraphQL rozhraní, dostávám neustále chybu 404. Zkoušel jsem různé koncové body a i tak to nefunguje. Předpokládám, že je něco špatně nastavené nebo možná je problém v cestě k API. Mám server běžící na Node.js s Express a zdá se, že vše by mělo být v pořádku, ale ta chyba 404 mě prostě trápí. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás měl podobný problém a jak jste ho vyřešili. Je potřeba zkontrolovat nějaké konkrétní nastavení v serverovém kódu nebo v konfiguracích? A co se týče klienta – mám zkontrolovat URL, kterou posílám při dotazování? Je možné, že tam je nějaký překlep nebo něco takového? Potřebuju zjistit, jak správně adresovat GraphQL endpointy a co může způsobovat tuto chybu. Především by mě zajímaly tipy na diagnostiku a co vše zkontrolovat, abych mohl zjistit příčinu té chyby 404. Jaké jsou nejlepší praktiky pro správné nasazení GraphQL aplikace? Vím, že musím mít správně nastavené routování na serveru, ale nevím přesně, jak to udělat. Každý návrh nebo rada by mi velmi pomohly! Děkuju všem za pomoc!