Co potřebuju vědět, než začnu s subgraphy v GraphQL?
Zajímá mě, co všechno bych měl mít na paměti, pokud se chystám začít s subgraphy v GraphQL. Představte si, že se snažím vybudovat nějakou aplikaci, která potřebuje efektivně spravovat data z různých zdrojů a já slyšel, že subgraphy by mohly být tím pravým řešením. Ale co to vlastně subgraphy jsou? Jak se liší od normálních graphů? Existují nějaké speciální případy použití, na které bych si měl dávat pozor? A co třeba výkon – budou subgraphy rychlé, nebo je potřeba mít nějakou speciální infrastrukturu? Mám také obavy ohledně toho, jak se s nimi pracuje v praxi. Je těžké je nastavit a spravovat? A co bezpečnostní aspekty – musím řešit nějaké specifické problémy, když pracuji se subgraphy v porovnání s tradičním přístupem k GraphQL? Mám také pár dotazů ohledně škálovatelnosti. Když moje aplikace poroste a budu mít více dat a uživatelů, jak to ovlivní výkon subgraphů? Setkal se někdo z vás s problémy při implementaci subgraphů do svých projektů? Jaké nástroje doporučujete pro práci s nimi? Všechno kolem této problematiky mi přijde tak zajímavé, ale zároveň dost složité. Rád bych slyšel názory a zkušenosti ostatních, které by mi mohly pomoci se do toho ponořit.