Jak mohu integrovat REST API do svého GraphQL schématu?
Zdravím všechny, mám na srdci takový dotaz ohledně integrace REST API do mého GraphQL schématu. Jsem poměrně nováček v GraphQL, ale už jsem si vytvořil základní schéma a funguje to skvěle. Teď ale potřebuju doplnit nějaké data z existujícího REST API, které už mám. Jak vlastně postupovat, abych mohl tyto dvě technologie spojit? Mám nějaké konkrétní endpointy, které bych chtěl volat, ale nevím, jak je napojit na resolvery v GraphQL. Je potřeba napsat pro každý endpoint samostatný resolver, nebo to jde udělat nějak efektivněji? A co třeba autentizace – jak se to řeší v takovém případě? Mám obavy, že pokud to neudělám správně, tak se z toho stane neudržovatelný chaos. Přemýšlel jsem i o tom, jestli by nebylo lepší použít nějakou knihovnu, která by mi s tím pomohla, ale nevím, co je nejlepší. Rád bych slyšel vaše zkušenosti a rady, protože se obávám, že bych mohl udělat nějakou chybu a pak se mi to vrátí jako bumerang. Jaké jsou nejlepší praktiky pro integraci těchto dvou technologií? Děkuji za jakoukoliv pomoc!