Co použít na monitorování výkonu GraphQL API, když mám malé projekty?
Mám menší projekt, kde používám GraphQL API a chtěl bych zjistit, jakým způsobem mohu efektivně monitorovat výkon tohoto API. Na začátku jsem si myslel, že to nebude tak důležité, ale čím víc se do toho dostávám, tím víc si uvědomuji, jak klíčové je mít přehled o tom, jak API funguje a kde by mohly být případné problémy. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké jednoduché a přístupné nástroje, které zvládnou monitorovat výkon bez toho, abych musel investovat velké množství času nebo peněz. Hlavně bych chtěl něco, co by mi ukázalo dobu odezvy dotazů, rychlost načítání a případně i chyby, které by se mohly objevit. Nechci na to mít žádný složitý systém s rozhraním, které je pro mě těžké pochopit. Je nějaký způsob, jak si to nastavit třeba i v rámci svých stávajících nástrojů? Možná nějaké knihovny nebo pluginy? Nebo existuje možnost využít cloudové služby? Jde mi prostě o to mít nějaký základní přehled bez velkého úsilí. A co se týče dat, která bych měl sledovat – je něco konkrétního, na co bych se měl zaměřit? Díky za jakoukoliv radu alebo nápad!