Proč mi nevrací data z GraphQL, i když dotaz vypadá správně?
Už nějakou dobu se snažím rozjet projekt, kde používám GraphQL pro získávání dat a narazil jsem na problém, který mě docela trápí. Sestavil jsem dotaz, který podle mě vypadá naprosto správně a očekávám, že mi vrátí data, ale místo toho dostávám prázdnou odpověď. Zkontroloval jsem syntaxi a vlastně i všechny parametry, ale pořád nic. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás měl podobnou zkušenost, nebo jestli byste měli nějaké tipy ohledně toho, co všechno zkontrolovat. Myslel jsem si, že GraphQL je super přehledné a intuitivní, ale tenhle problém mě fakt frustruje. Možná je něco špatně s připojením k serveru nebo s definicí schématu? Nevíte třeba, jestli to může mít něco společného s oprávněními na serveru? Případně, co když jsou data opravdu prázdná nebo mám třeba špatně nastavené filtry? Rád bych věděl, jestli je třeba možné zjistit víc informací o tom, proč dotaz nevrací žádnou odpověď. Pomohlo by mi i vědět, jaké nástroje nebo metody používáte vy při debugování GraphQL dotazů. Jak vlastně správně formátovat dotazy a co vše se dá udělat pro to, abych si byl jistý, že dotaz funguje? Kdyby někdo měl nějaké tipy na ladění nebo příklady problémů, které vedly k podobným situacím, budu moc vděčný. Každá rada se cení!