Jak mohu zjistit, jestli mám problém s autentifikací v GraphQL?
Když pracuji s GraphQL, narazil jsem na problém, který mi nedává spát. Zkouším volat různé API endpointy a občas se stane, že dostanu chybu, ale nejsem si jistý, jestli to souvisí s autentifikací nebo něčím jiným. Jak vlastně můžu zjistit, jestli mám problém s autentifikací? Mám pocit, že používám správné tokeny a všechno vypadá v pořádku, ale přesto se objevují nějaké chybové hlášky. Je možné, že mé tokeny vypršely nebo jsem je špatně nakonfiguroval? Jaké kroky bych měl podniknout, abych otestoval, zda je problém skutečně v autentifikaci? Existují nějaké konkrétní nástroje nebo techniky, které by mi mohly pomoci diagnostikovat tento problém? Měl by mít server nějakou specifickou odpověď, pokud se jedná o chybu autentifikace? A co kdybych zkusil obnovit token nebo zkontrolovat nastavení práv pro uživatele? Jakým způsobem bych mohl sledovat a logovat API požadavky, aby mi to pomohlo lépe pochopit, kde by mohl být zakopaný pes? Každá rada by byla užitečná, protože teď už nevím, co si mám myslet. Děkuji všem za jakékoli tipy!