Jak implementovat caching do GraphQL dotazů?
Zdravím všechny, potřeboval bych se zeptat na něco ohledně cachování v GraphQL. Vím, že caching je důležitý pro zvyšování výkonu a snižování latence při práci s API, ale nějak se mi nedaří zjistit, jak to správně implementovat v kontextu GraphQL. Mám pár dotazů ohledně toho, jaké metody a techniky jsou doporučované pro caching v GraphQL dotazech. Zajímalo by mě, jestli je lepší využít nějaké knihovny, nebo jestli se dá použít vestavěné řešení v rámci serveru. Také mě zajímá, zda má smysl používat caching na úrovni jednotlivých resolvers, nebo bych měl zvolit globálnější přístup ke caching celého API. Jakým způsobem totiž zajistit, aby se data neduplikovala a aby byl cache efektivní? A co třeba invalidace cache? Jak to funguje v případě změn dat? Myslím si, že to je dost komplexní téma a rád bych slyšel vaše zkušenosti nebo doporučení. Zkusil jsem už několik příkladů a tutoriálů, ale stále mám pocit, že mi něco uniká, takže budu vděčný za každý tip nebo radu, kterou mi můžete dát. Děkuji předem!