Které knihovny podporují caching v GraphQL?
Zajímalo by mě, jaké knihovny vlastně podporují caching, když pracujeme s GraphQL? Vím, že tento koncept může být docela kritický pro výkon aplikací, obzvlášť když se jedná o časté dotazy na server. Caching by měl pomoci snížit latenci a zátěž na serveru tím, že se některé výsledky dotazů ukládají a mohou se znovu použít bez nutnosti opětovného volání API. Ale co se týče konkrétních knihoven, které to umí? Existuje něco, co byste doporučili? Zvažuji možnosti jako Apollo Client nebo Relay, ale nejsem si jistý, jak dobře tyto knihovny implementují caching a jaké jsou jejich výhody a nevýhody. Možná i nějaké další alternativy by byly užitečné. Vím, že existují různé strategie pro caching, jako je in-memory cache nebo persistent storage, ale zdá se mi to docela zamotané. Jaký máte názor na použití caching s GraphQL? A jaké konkrétní knihovny byste doporučili pro efektivní implementaci? Rád bych slyšel o vašich zkušenostech a tipech! Myslím, že to může být velmi užitečné nejen pro mě, ale i pro ostatní vývojáře, kteří chtějí maximalizovat výkon svých aplikací. Takže pokud máte nějaké tipy nebo rady ohledně caching v GraphQL a knihoven, které ho podporují, sem s nimi!