Co dělat, když mi GraphQL vrací prázdné odpovědi?
Nedávno jsem začal pracovat s GraphQL a musím říct, že je to fakt super technologie, ale narazil jsem na problém, který mě dost frustruje. Mám nastavené API a když posílám dotazy, občas mi to vrací prázdné odpovědi. Nechápu, jak to možné, protože jsem si jistý, že data v databázi jsou. Zkoušel jsem různé dotazy a i tak jsem dostal prázdné výsledky. Zajímalo by mě, jestli to může být nějaký problém s tím, jak mám napsané resolvery nebo jestli je problém v samotném dotazu. Možná dělám chybu v syntaxi nebo v parametrech, ale nevím přesně kde hledat. Také mě zajímá, jestli by mohl být problém na straně serveru nebo jestli je to spíš záležitost klienta. Když se podívám do logů, tak tam není nic podezřelého, takže fakt nevím. Mělo by se mi zobrazit alespoň něco, když už mám správně nastavené schéma a všechny typy. Je tu někdo, kdo měl podobný problém? Co jste udělali pro to, abyste zjistili, proč vaše GraphQL API vrací prázdné odpovědi? Jaké techniky nebo nástroje jste použili k diagnostice tohoto problému? Děkuji předem za pomoc.