Jak zjistit, kdy mám použít promisy v resolverech?
Zdravím všechny, mám takový dotaz ohledně používání promis v resolverech v GraphQL. Jsem vývojář a už nějakou dobu se snažím pochopit, jak efektivně pracovat s asynchronními operacemi. Vím, že promisy jsou důležitou součástí moderního JavaScriptu a že se často používají v kontextu API, ale nejsem si jistý, kdy je přesně implementovat do svých resolverů. Mám nějaké zkušenosti s klasickým callback-based programováním a teď se snažím přejít na něco elegantnějšího a modernějšího, jako je právě použití promis. Ale jak poznám, jestli je to v konkrétní situaci nezbytné? Když dělám dotazy na databázi nebo volám externí API, to je asi jasné, ale co když pracuji s daty, která už mám v paměti? Odpovědi na tyto dotazy se mi zdají být rozporuplné a já bych rád slyšel názory ostatních. Také mě zajímá, jaké jsou nejlepší praktiky pro organizaci kódu v těchto případech. Měli byste nějaké tipy nebo příklady situací, kdy se bez promis neobejdeme? A co třeba chybové hlášení – jak to funguje při použití promis v resolverech? Děkuji za jakékoli rady či vysvětlení!