Proč mi hot reloading nefunguje u GraphQL? Jak to opravit?
Nedaří se mi rozjet hot reloading ve svém projektu s GraphQL a už si nevím rady. Zkoušel jsem různé konfigurace, ale pořád, když provedu nějakou změnu v kódu, tak se mi to prostě neprojeví. Mám nastavený Apollo Client a na backendu používám Node.js s Express, ale i přesto se zdá, že se systém tváří jako by se nic nezměnilo. V konzoli žádné chyby nevyskakují, což mě ještě více mátlo, protože si říkám, že by to mělo fungovat. Zkoušel jsem restartovat server, čistit cache prohlížeče, jestli se třeba ten nový kód tam neukazuje z nějakého důvodu. Vůbec nevím, kde může být problém. Je něco specifického, co bych měl zkontrolovat? Možná je potřeba upravit nějaké nastavení v konfiguraci Webpacku nebo Babelu? Nebo mám zkontrolovat nějaké pluginy? Dělal jsem i testy s různými verzemi knihoven a frameworků, ale výsledek je pořád stejný. Nějaké tipy nebo rady, co vyzkoušet? Nemám už moc času na experimentování a rád bych to vyřešil co nejdřív, abych mohl pokračovat v práci na projektu. Jak jste to řešili vy? Jaký máte workflow při práci s GraphQL a hot reloadingem? Dík za jakoukoli pomoc!